Erkend Bemiddelaar in Familiezaken , ouderschapsbemiddeling Psychologe , kindercoaches , waasland, Vrasene en Edegem.Bemiddeling , scheiding, alimentatie, ouderschapsplan, ouderbemiddeling, deskundigen onderzoek, vechtscheiding, advocaten, familierecht,Nancy Neetens, Carina Vergauwen, arbeidsbemiddeling, huisverkopen, uit elkaar, waasland bemiddelaars, famieliebemiddelaars, kosten bemiddeling, communicatie

Onze Visie

Een ieder mens is uniek. Ieder heeft zijn eigen kracht en talenten.

Het beste in de mens komt naar boven in een sfeer vol vertrouwelijkheid. Wij bieden een plek waar u uzelf mag zijn, waar u zelfvertrouwen mag tonen en vertrouwen mag hebben in de ander om te komen tot een goede oplossing.


Zelfontplooiing naar de toekomst staat centraal, zodat u met een goed gevoel en een positieve mindset uw leven kan leiden zoals u dat voor ogen hebt. U hoeft niet bang te zijn voor kritiek.

Op deze manier komen wij het snelst tot resultaten waar u zelf kan achter staan.

Samenwerking

Wij houden van langdurige samenwerking met diverse partners.

Zo kunnen onze klanten altijd door de juiste persoon geholpen worden.

Word jij ook één van onze netwerkpartners?

Neem dan gerust contact met op.

Ik ben Fienn Nancy Neetens.

Ik heb jaren gewerkt in de psychologische zorgsector.

Maar ik heb de voordelen van bemiddeling gezien, waarbij partijen samen tot een oplossing kwamen voordat het escaleerde naar een juridische rechtsgang.

Mijn interesse voor bemiddeling die toegepast wordt in de zorg was gewekt en zo ben ik deze boeiende materie gaan studeren, o.a. in Leuven.


Ik heb mijn studie als Erkend Bemiddelaar Familiezaken en Arbeidszaken met succes afgerond in Nederland en België. Door mijn studies heb ik een ruime kennis meegekregen van hoe mensen emotioneel tot elkaar kunnen komen en hoe zij daarbij kunnen samenwerken tot het vinden van oplossingen.

Dit kan ik dagelijks toepassen in mijn eigen praktijk bij volwassenen, jongeren en kinderen. 

Ik werk als Erkend Bemiddelaar op juridisch vlak, maar ook als coach, relatiecoach en gezinscoach.

Ik help ook bij sociale bemiddelingen en [email protected] coaching.

Naast mijn eigen praktijk werk ik als psychologisch begeleider voor één van de grootste organisaties in België en over de hele wereld, waar ik zowel kinderen als volwassen begeleid.


In mijn privéleven eet ik graag eens buiten de deur en geniet ik van een leuke uitstapjes met mijn man.

Belangrijk zijn mijn honden, samen even heerlijk rennen om het hoofd leeg te maken of een rustige wandeling maken voor inspirerende indrukken. Verder hou ik van reizen naar de warme gebieden.


Ik hoop in het kort een beeld van mij te hebben geschetst. Zo weet u wie en wat ik ben als mens en wat ik kan betekenen voor u als persoon, bemiddelaar of coach.


Fienn Nancy Neetens

Erkend Bemiddelaar Familiezaken en Arbeidsconflicten, huur en woonconflicten , financiële conflicten 

Opleidingen : klik hier

Onze collega's van Praktijkhuisfeelgood  Vrasene 

Coaches met medische  achtergrond en gespecialiseerd in hun vakgebied