Psy-Good is ondersteuning voor kinderen - jeugd - volwassenen die een scheiding of relatiebreuk meemaken.‚Äč


PsyGood ondersteuning bij scheiding - relatiebreuk 

Psy-Good professionele ondersteuning voor, tijdens en na de scheiding of relatiebreuk. 

Een scheiding heeft een zeer grote impact op zowel volwassenen als op kinderen. Het is dan ook van groot belang dat volwassen en kinderen zo snel mogelijk goed en professioneel ondersteund worden.

Zo kunnen wij voorkomen dat volwassen heel lang uit roulatie gaan terwijl er heel wat geregeld moet worden.

Door snel professionele hulp in te schakelen kunnen wij er voor zorgen dat je huidige baan niet gaat lijden onder werkverzuim of lange uitvallen op het werk. Het is belangrijk dat je persoonlijke contacten kan blijven onderhouden en je niet in een leegte terecht komt.

Je moet kunnen blijven zorgen voor je kinderen en je goede afspraken maken over de kinderen. Dat vraagt ontzettend veel energie van de ouders tijdens deze lastige periode. Communicatie tussen ex partners kan best pittig zijn, elke partij wil vaak het beste voor zichzelf zonder in deze periode goed na te denken over de kinderen, je bemiddelaar zal jullie beiden helpen om de start te nemen in gedeeld ouderschap; De angsten dat de ene partij kan hebben tegenover de andere, wat moet er voor de kinderen geregeld worden? Hoe gaan wij de kinderen op een verantwoorde manier vertellen dat wij uit elkaar gaan, wanneer moeten wij het vertellen, waar gaan wij het vertellen enz.


Naast dat ouders zeker in het begin slecht kunnen praten met elkaar zullen de kinderen ook heel wat vragen stellen aan jullie, het is belangrijk daar heel goed op voorbereid te zijn. 

Ook als volwassenen kan je best een steuntje in de rug gebruiken het is een mentaal zware periode terwijl heel de wereld door draait staat jou leven op holt en zie je vaak de top van de berg niet meer , passende ondersteuning op maat van u hulpvragen bied onze gezinscoach, zodat u de situatie kan overzien en kan handelen zoals je steeds deed. 

Ik heb mij volledig gespecialiseerd in volwassenen en scheiding en kinderen en scheiding. Zo kan ik jullie een goede ondersteuning en begeleiding geven als gespecialiseerde psychologisch consulent.

Locatie : Je kan bij mij terecht in onze praktijk in Stekene - Brasschaat - Kontich en Kapellen

Een afspraak maken in een van onze praktijken ? contacteer ons op het nummer 0468498199 


Een consult duurt ongeveer 45 min voor kinderen vanaf 6 jaar tot 12 jaar.

Een consult duurt ongeveer 45 tot 60 min voor jongeren en volwassen.

Een consult via videogesprek heeft dezelfde tijdsduur en prijs.

Een gezinsconsult vanaf 2 personen 

Deelname aan schoolgesprekken, CLB gesprekken of met Jeugdzorg behoort tot de mogelijkheden.

Afspraken aan huis zijn mogelijk na eerste contact in onze praktijk.

Zie ook onze pagina kosten en vraag naar onze tarief mogelijkheden

Contacteer onze gezinsbegeleiders Naomi en Nancy 0468 49 81 99 of stuur een mail [email protected]

Contacteer ons

0